Bønnesorter

1

Husets blanding

Sammensat af Costa Rica-bønnen. En rund og blød bønne med noter af nødder samt Indien Monsoon Malabar-bønner med en blid og cremet aroma. Husets blanding er især velegnet til filter og stempelkaffe.

Rist: En blanding af lys-og mørkristede bønner

Nicaragua

Store udsøgte elefantbønner med enorm smag og fylde. Disse bønner er dyrket i over 1000 meters højde, hvilket bevirker, at kaffen modnes langsomt og opnår derved markant krop og stor smag. Egnet til filter og stempelkaffe.

Rist: Lys

Kenya

Bønner dyrket i det centrale Kenya med en kompleks frugtagtig smag af citrus, solbær og sirup. Kaffen har en god medium krop og er egnet til filter, hvor den er fremtrædende med et ansigt af toner lignende vin.

Rist: Mellem/Mørk

Guatemala

En eksklusiv Antigua-kaffe som er “strictly hard bean”, hvilket vil sige, at kaffen er dyrket imellem 1500 og 2000 meters højde i vulkansk jord. Den langsomme modning af kaffen giver den en intens og krydret aroma med en meget stor fyldighed af kakao og karamel. Velegnet til stempel og espressokaffe.

Rist: Mellem

1